Aksioni Politik

Ky dokument është përgatitur duke u mbështetur në një nga parimet themelore të Departamentit Brain Gain që është Lidhja midis brezave. Për një kohë shumë të gjatë është krijuar një përplasje artificiale midis brezave në Partinë Demokratike. Kjo kohë duhet kuptuar dhe kjo përplasje duhet luftuar.

Pas një pune intensive të një grupi ekspertësh të zgjedhjeve, ligjit dhe medias, Partia Demokratike ka finalizuar databazën e manipulimit te zgjedhjeve të 14 majit 2023, të cilën e ka përmbledhur në një libër në anglisht, ‘THE ELECTORAL FARCE OF MAY 14, 2023 IN ALBANIA’.

Partia Demokratike është e alarmuar nga kriza ku e ka futur vendin keq-qeverisja dhe ka denoncuar vazhdimisht Edi Ramën si shkaktar. Por, ne si forcë që e kemi qeverisur vendin me rezultate të dukshme, kemi edhe alternativën kundër krizës.

PD është forca konservatore më e madhe në Shqipëri

Programi ynë bazohet tek prona, familja, individi dhe liria ekonomike. Demokratët do të bëjnë ndryshimin e shumëpritur për Shqipërinë.

Bëhu pjesë e PD

Bashkoju mijëra demokratëve në misionin për rikthimin e demokracisë dhe sundimit të ligjit në Shqipëri!

Njihuni me Strukturat

Lajmet e fundit

Na kontakto tani!

Dëshiron të bësh një denoncim? Të kontaktosh një deputet apo zyrtar të Partisë Demokratike? Të na sugjerosh dhe të shprehësh mendimin tënd? PD është e hapur për të gjithë!

Kliko butonin më poshtë dhe mos hezito të na shkruash!