Berisha: Çuçi duhet të japë urgjentisht dorëheqjen me Edi Ramën. Ditën e hënë revolucioni është para parlamentit!

FJALA E KREUT TË PD-së SALI BERISHA NË PROTESTËN E SHQIPTARËVE PARA MINISTRISË SË BRENDSHME

Erdhëm këtu për t’i dhënë një mesazh ministrit të familjes Çuçi, i cili është një anëtar familjar i organizatës kriminale të Edi Ramës, se ai duhet të japë urgjentisht bashkë me Edi Ramën dorëheqjen.

Ky marshim pranë shtyllave kryesore është paqësor sot, por ky ka objektivat e veta taktike dhe strategjike. Këto do t’i mësoni në ditët në vazhdim.

Sot kaluam para parlamentit, ditën e hënë revolucioni është para parlamentit.

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale