Berisha: Ngushëllime për Prof. Dr Isuf Kalo. Dhimbje për humbjen e një miku!

Erdha të shpreh nderimin tim, ngushëllimin, dhimbjen për humbjen e një mikun në të cilën na bashkon një miqësi e pacënuar në shumë dekada.

Prof. Dr. Isuf  Kalo u nda nga jeta, por ai ka patur dhe ka lënë një kontribut të çmuar në Shqipëri dhe në Europë në shkencën e diabetologjisë, si edhe në standartizimin e shërbimeve mjekësore.

Shpreh edhe njëherë ngushëllimet e mia më të ndjera familjes, miqve dhe të afërmve të Prof. Dr. Isuf Kalos.

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale