Berisha tek SPAK: Jam këtu për të denoncuar Edi Ramën dhe grupin e organizuar kriminal në këtë ndërtesë, që angazhohet në betejë kundër pluralizmit

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha duke folur për mediat e shumta, pak para se të futej në SPAK, deklaroi se, ishte tek ky institucion për të denoncuar Edi Ramën dhe grupin e organizuar kriminal në këtë ndërtesë, që angazhohet në betejë kundër pluralizmit.

Qytetarë të shumtë e pritën Berishën me brohorima.

FJALA E PLOTE:

Beteja me botën e krimit vazhdon.

Opozita do të fitojë.

Jam sot këtu për të përfaqësuar ju, përfaqësuar shqiptarët, përfaqësuar pluralizmin, Partinë Demokratike!

Jam këtu për të denoncuar Edi Ramën dhe grupin e organizuar kriminal në këtë ndërtesë, që angazhohet në betejë kundër pluralizmit.

Ne do fitojmë, fitore, fitore, fitore!

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale