Berisha thirrje para Bashkisë së Tiranës: Erion Veliaj një hajdut, vendin e ka në burg. Një nga korruptorët më të pafytyrë që vjedh ditën dhe natën qytetarët shqiptarë.

FJALA E KREUT TË PD-së SALI BERISHA NË PROTESTËN E SHQIPTARËVE PARA BASHKISË SË TIRANËS

Erion Veliaj është një nga hajdutët më të shpifur. Një nga korruptorët më të pafytyrë që vjedh ditën dhe natën qytetarët shqiptarë.

Ky nuk ka të drejtë të hyjë asnjë ditë në këtë ndërtesë. Ky njeri vjedh. Ka shtruar fushën e sharrës bashkë me Edi Ramën në minierë floriri për veten, familjet dhe fëmijët e tyre.

Vjedhin çdo qytetar shqiptar, çdo qytetar të qarkut të Tiranës. 18 euro për ton, sepse kontrata shkruan: për çdo ton plehra që depozitohet do paguhen 11 euro. Për çdo ton plehra që digjen, do paguhen 28 euro.

Erion Veliaj ky hajdut i shpifur. Ky njeri pa mëshirë vjedh 18 euro në çdo ton deri më tani. Janë bërë në llogari offshore të Edi Ramës dhe Erion Veliajt.

Vetëm nga fusha e Sharrës minierë floriri për ta 54 milionë euro të vjedhura.

Erion Veliaj është një nga hajdutët më të pamëshirë, më të shpifur, më të turpshëm të historisë së Tiranës dhe Shqipërisë.

Ka vendosur taksën për arsimin, dhe ky hajdut, ky i pafytyrë.

Ndërton shkolla me çmim të dhjetëfishtë, të tetëfishtë krahasuar me çmimin që del nga manualet europiane të ndërtimit të një shkolle.

Ky hajdut që është turpi i dheut, turpi i njeriut fillon hap tenderin te rruga Xhon Belushi. E ndërton atë e fondet e bashkisë, me buldozierët dhe mjetet e bashkisë dhe paratë i fut në xhepin e vetë me një firmë false.

Ky duhet nxjerrë një minutë e më parë nga kjo strofull dhe vendin e ka në burg dhe vetëm në burg.

Qytetarë kudo që banoni, vendosni portrete të nxira të këtij hajduti.

‘Name and Shame’, ‘Emërojeni dhe Turpërojeni’ këtë njeri të pafytyrë, pa moral.

Ndaj erdhëm edhe sot këtu për të dhënë mesazhin. Revolucioni do flasë me të.

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale