Berisha-Toni Gogut: Pastor, sado të më sulmosh mua, ata nuk të bëjnë kryetar grupi se janë ateistë

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka replikuar gjatë seancës parlamentare të sotme me deputetin socialist, Toni Gogi, i cili e quajti kryepensionisti më i paguar.

“Pastor, meqenëse aludove drejt meje, unë kam këtë përgjigje për ty: Kujtohu pak se riti i temjanit ka të bëjë me përzënien e djallit nga Kisha. E shpirtit të keq. Prandaj mos harro kurrë këtë, kur të dalësh këtu, ta kesh parasysh’, tha Berisha.

Fjala e plotë në parlament:

Pastor, meqenëse aludove drejt meje, unë kam ktë përgjigje për ty: Kujtohu pak se riti i temjanit ka të bëjë me përzënien e djallit nga Kisha. E shpirtit të keq.

Prandaj mos harro kurrë këtë, kur të dalësh këtu, ta kesh parasysh.

Për Kuranin ka fjalë tjetër, e them edhe atë unë!…

…Po ky, pastor, Amant Josifi, çfarë na thua ti për të?

A ndjen ti dhembshuri për 2.4 miliardë euro të pensionistëve europianë që janë vjedhur prej skemës së tij?

Dhe nuk lëviz këtu se ishte i vëllai i kryeministrit dhe Olta Xhaçka në skemë.

Mos harro, interesat partiake janë interesa partiake, por njerëzit është e para.

Po të garantoj se sado që të sulmosh Sali Berishën, kryetar grupi parlamentar nuk të bëjnë se nuk kanë besim përfundimtar te ti.

Janë ateistë!

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale