Cabinet

The Cabinet

Drejtor i Kabinetit

Akil Kraja

Është diplomuar në menaxhim publik nga SciencesPo Paris, Bocconi Milano dhe nga ENA ku është vlerësuar me Magna Cum Laude.

Chair Assistant

Edlira Hyka

Zonja Hyka është asistente e Kryetarit të PDSH, Prof. Dr. Sali Berisha, në mënyrë të pandërprerë që prej 1991. Diplomuar në Drejtësi.

Chair Assistant

Valdete Vorpsi

Zonja Vorpsi është asistente e Kryetarit të PDSH, Prof. Dr. Sali Berisha, në mënyrë të pandërprerë që prej 1996. 
Mban titullin Prof. Dr., në degën Biologji, Universiteti Bujqesor i Tiranës, 

Press Office

Director of Communications

Alfred Lela

Ka studiuar për Gazetari, Shkenca Politike dhe Shkenca Komunikimi, ku dhe është doktoruar.

Koordinatore për Media pranë Selisë së PD

Silvi Bardhi

Ka përfunduar studimet e larta Bachelor dhe Master Shkencor në degën ‘Gazetari dhe Komunikim’ në Universitetin e Prishtinës, Kosovë.

Koordinatore për Media jashtë Selisë së PD

Mariela Shkurta

Me një eksperiencë të gjatë në gazetari, diplomuar në Drejtësi, Master Shkencor Penal, Fakulteti i Drejtësisë.

Social Media Coordinator

Silvja Gjepali

Ka përfunduar studimet Master Shkencor në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës në degën ‘Teknologji Informacioni dhe Komunikimi’ dhe ‘ Web Marketing’ në Bologna të Italisë.

Zëdhënësja e Partisë

Floriana Garo

Ka përfunduar studimet e larta në degën ‘Marrdhënie Ndërkombëtare’ në City College of New York. Personalitet shumë i njohur në fushën e medias, autore dhe drejtuese e emisioneve televizive.

Zyra e Protokollit

Drejtor i Protokollit

Ledio Nuraj

Asistente e Protokollit

Erida Muka