Fjala falenderuese e djalit të “Heroit të Demokracisë”, Azem Hajdarit, në 60 vjetorin e lindjes së tij.

Të nderuar të pranishëm.

I nderuar Doktor Berisha. Ju falenderoj me zemër për këtë ceremoni prekëse në 60 vjetorin e babait tim, Azem Hajdari. Ai dha jetën për lirinë, demokracinë dhe çështjen tonë kombëtare. Ne do të bëjmë çdo gjë që idealet e tij të fitojnë. Ju faleminderit!

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale