'Butrinti' në kushtetuese/Ina Zhupa:Deri me 23 janar do paraqiten provat

E ftuar në Zona Zero ish deputetja e PD-së Ina Zhupa e cila ka folur për Gjykatën kushtetuese dhe çështjen e Butrintit