Këlliçi: Jemi Partia Demokratike, kemi rrëzuar Partinë Komuniste. Keni rrëzuar regjimin e Enver Hoxhës, kush ka frikë nga Edi Rama? Në 3 mars t’i tregojmë vendin!

FJALA E KANDIDATIT TË OPOZITËS, BELIND KËLLIÇI NË PROTESTËN E PD PARA PARLAMENTIT

Mos humbasim kohë të dëgjojmë Ermonelën që kishte vendosur të firmoste dhe te inceneratorët se i harron shkresat kjo.

Që të sqarohen të gjithë qytetarët që janë këtu. Ka një vendimarrje të padiskutueshme të Grupit Parlamentar të PD. Aty brenda në Parlament seancë si do Edi Rama, nuk ka. Këtë Edi Rama ta heqi nga mendja.

Ka një vendim të PD dhe të gjithëve ne bashkë. Qetësi më për Edi Ramën nuk ka dhe dhe nuk do të ketë. A jeni dakord?

A do të vazhdojmë të mblidhemi rregullisht këtu derisa t’i tregojmë vendin Edi Ramës, apo jo?

Tani, këta po tentojnë në mënyrë të dëhspëruar të blejnë kohë. Nuk blejnë dot kohë. Për fatin e tyre të keq dhe për fatin tonë të mirë, kam përpara drejtësinë amerikane dhe nuk kam atë shqiptare që kontrollon Edi Rama vetë. Do, s’do Rama Kongresi i SHBA, Komisioni Hetimor do t’i shkojë deri në fund.

Do apo nuk do Rama, dy çështjet e tij të hapura njëra në Uashington dhe tjetra në Nju Jork për McGonigal do t’i shkohet deri në fund se ka të bëjë me SHBA. Nuk ka të bëjë as më SPAK-un, as me prokurorët, as me gjykatësit e vetë që kontrollon këtu.

Besoj të gjithë e dini që në datë 3 mars do të mblidhemi këtu të protestojmë sërish. Ose këtu, ose diku tjetër është një çështje që do e vendosim bashkarisht.

A do t’i tregojmë vendin Edi Ramës këtu në 3 mars, apo jo? A ka regjim që na ndal? Jemi PD, kemi rrëzuar Partinë Komuniste. Keni rrëzuar regjimin e Enver Hoxhës, kush ka frikë nga Edi Rama?

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale