KOKOE shpall fituesit e Primareve për bashkitë përkatëse

Bazuar në procesverbalet origjinale të ardhur nga komisionet e numërimit dhe votimit në degët e mëposhtme, KOKOE shpall fituesit për bashkitë përkatëse, si më poshtë:

NRBASHKIA SHKODER   
1Bardh Ali SpahiaPO1,38699.21%
     
BASHKIA VAU DEJES
NREmër Atësi Mbiemër   
1ZEF HILA72282% 
     
     
BASHKIA PRRENJAS  
NREmër Atësi Mbiemër  
2Suzana Skender Topi15069%
BASHKIA SKRAPAR   
NREmër Atësi Mbiemër   
1Eugen Xhelal MustafallariPO 156100%
BASHKIA MEMALIAJ
1Albert Abedin Malaj25594%
BASHKIA GRAMSH
1Hasim Xhelal ÇekreziPO30296%
BASHKIA SELENICE
3Leonard Josif Rakipaj26976%
BASHKIA RROGOZHINE
1Shkëlqim Hamid HoxhaPO29996 %
BASHKIA URA VAJGURORE
1Gentian Haki Meçi18868%
BASHKIA MALIQ
2Alfred Përparim Gega92074%
BASHKIA VORE
NREmër Atësi Mbiemër   
1Indrit Fatmir HoxhaPO          12583%
BASHKIA POGRADEC  
NREmër Atësi Mbiemër  
2Zini Halil Tollozhina29150.17%
BASHKIA PUKE 
NREmër Atësi Mbiemër    
4Rrok Ndrec Dodaj28551%  
      
BASHKIA PEQIN
2Mustafa Zylyf Pashja25068%
  
Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale