Kryesia e PD miraton 37 kandidatura në Primare për 11 Bashki

Deklaratë e Kryetares së KOKOE Albana Vokshi, pas mbledhjes së Kryesisë së PD

Komisioni për Organizmin dhe Kontrollin e Operacioneve Elektorale, pasi mori në shqyrtim dokumentacionin e plotë të ardhur nga të gjitha degët e mbetura për vendimmarrje, ja kaloi kryesisë së PD-së, e cila në mbledhjen e sotme mori vendimin, që kandidatët për primare janë si më poshtë vijon:

Bashkia Fushë Arrëz
Dedë Bajraktari
Hilë Curri
Hilë Kola
Pjetër Qafa
Nik Deda

Bashkia Cërrik
Ankelita Çela
Servet Duzha

Gjirokastër:

Enkelejda Mushi
Telnis Skuqi
Shemsho Lamja
Dorian Lami

Përmet:
Edmond Komnino
Niko Shupuli

Këlcyrë
Arjan Kasa
Edmond Nano

Memaliaj
Albert Malaj
Bukurosh Hajdini

Tepelenë
Baftjar Imeri
Hysni Kasëmi

Libohovë
Adil Xhelili

Kolonjë:
Et’hem Lumani

Kamzë
Arjan Hoxha
Asllan Dogjani
Shemsi Prençi

Bulqizë
Dëfrim Fiku
Fatos Hoxha

Krujë
Agim Kodra
Agron Loka
Andi Gjoka
Arjan Vogli
Aqif Mesi
Genc Laçi
Gëzim Hoxha
Ilir Ndreu
Imer Merlika
Ndriçim Babasi
Denis Hidri

Për bashkitë e tjera është duke u biseduar me partitë e tjera aleate.

Ndërkohë në ditët në vijim KOKOE do të japë një informacion më të plotë me statistika me kandidaturat e miratuara nga kryesia.

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale