/

Kryesia e PD miraton emrat e kandidatëve në primare për 18 Bashki

Deklaratë e Kryetares së Komisionit të Kontrollit dhe Operacioneve Elektorale, Albana Vokshi

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacione Elektorale, gjatë këtyre ditëve mori në shqyrtim të gjithë dokumentacionin e ardhur, për kandidatët e propozuar apo të vetë propozuar.

Dhe sot i kërkoi kryesisë që të mblidhej për të shqyrtuar kandidaturat.

Kryesia pasi shqyrtoi kandidaturat, mori vendim që kandidatët e mëposhtëm kanë marrë miratimin e kryesisë dhe do të garojnë për primare.

Bashkia e Vaut të Dejës

Kolë Shaben

Zef Hila

Bashkia Pukë

Astrit Kuqi

Demir Hyseni

Ndue Suma

Rroka Dodaj

Bashkia Lezhë

Ergin Mataj

Kristian Gjidodaj

Maksim Kolaj

Pashk Gjoni

Pashk Ndoci

Salvador Kaçaj

Bashkia Mirditë

Aleksandër Lalaj

Albert Mlyshi

Artur Lazri

Gjon Ndoj

Martin Biba

Saimir Kola

Bashkia Kurbin

Alfred Daçi

Behar Haxhiu

Dalmion Dodaj

Edmond Shkoza

Gjergj Oroshi

Gjovalin Miri

Lindita Toma

Bashkia Dibër

Alketa Agolli

Besnik Alku

Fadil Begu

Ismail Uka

Margarita Markja

Përparim Noka

Bashkia Mat

Bukurosh Ballabani

Lindita Doda

Ymer Barçi

Nezir Rizvani

Skënder Gjuci

Bashkia Klos

Basir Çupa

Bedri Hoxha

Veri Kuka

Bashkia Pogradec

Oligert  Muçllari

Zihni Tollozhina

Bashkia Devoll

Arben Miza

Elvis Hajdërlli

Vojsava Bregu

Xhensina Kapo

Bashkia Ura Vajgurore

Florian Muhametaj

Thoma Rumniçi

Gentjan Meçi

Bashkia Kuçovë

Brikena Koroveshi

Lefter Maliqi

Bashkia Poliçan

Behar Xhaferraj

Bashkia Skrapar

Besnik Osmeni

Eugen Mustafallari

Bashkia Fier

Albano Zhapaj

Artur Mahmutaj

Denisa Muçaj

Ermal Hamataj

Evdar Kodheli

Bashkia Kavajë

Eris Xhihani

Fisnik Qosja

Isa Sakja

Bashkia Vorë

Agim Subashi

Indrit Hoxha

Bashkia Rrogozhinë

Shkëlqim Hoxha

Shkëlqim Kalemi

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacione Elektorale do të vazhdojë të jetë i mbledhur edhe në ditët në vijim për të përfunduar dokumentacionin që ka ardhur dhe kandidaturave e propozuara apo vetëpropozuara edhe në degët që mbeten.

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale