Libri i punëve të mira të Partisë Demokratike

Më poshtë do të gjeni në formatin digjital librin e punëve të mira të Partisë Demokratike të realizuar nga Departamenti i ‘Brain Gain dhe Ekselenca’ në versionin e gjuhës shqipe dhe versionin e gjuhës angleze.

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale