Libri i Zi i Zgjedhjeve

Farsa Elektorale e 14 Majit 2023 në Shqipëri

Një raport i detajuar i manipulimit dhe plaçkitjes së votës, përfshirja në zgjedhje e krimit të organizuar, përdorimi i shtetit si ingranazh i makinës elektorale të partisë në pushtet, dhe përpjekjeve për të zhdukur opozitën.

Versioni Shqip

Versioni Anglisht