Sali Berisha

”Të vetmit që i hyjnë detit në këmbë dhe e kalojnë janë misionarët, dhe ne të tillë jemi.”

Sali Berisha

“E vërteta kurrë nuk mbulohet dot, e vërteta gjithmonë triumfon ashtu si ajo rrezja e diellit që ndriçon dhe shpërndan terrin e errësirën, e vërteta

Sali Berisha

”Idealet tona nuk mposhten kurrë. Ato nuk mund të njohin asgjë përveç fitores.”