Ristani: Fluks votuesish, disa qendra po mbahen hapur pas orarit zyrtar. Procesi i numërimit nis menjëherë pas mbylljes së votimit.

Një komunikim i fundit për pjesëmarrjen votime për kandidatët e PD për zgjedhjet vendore që vijnë:

Në Shkodër deri në orën 17:00 kanë marrë pjesë 3142 votues, sipmatizantë dhe anëtarë të PD.

Në Lezhë 5070 votues.

Në Kukës 4230 votues.

Në Dibër 3830 votues.

Në Durrës 3240 votues.

Në Tiranë 14263 votues.

Në Elbasan 3582 votues.

Në Korçë 4585 votues.

Në Berat 1468 votues.

Në Fier 4148 votues.

Në Vlorë 2801 votues.

Në Gjirokastër 1438 votues.

Në total deri në orën 17:00 kanë marrë pjesë 51.797 votues. Një pjesëmarrje goxha e mirë në këto votime. Janë porositur të gjitha qendrat e votimit që të mbahen hapur nëse do të ketë akoma fluks votuesish dhe sipas sinjalizimeve ka ende disa qendra që po mbahen hapur përtej orarit për votuesit që të votojnë akoma dhe më pas do të nisë procesi i numërimit për të cilin do të njoftoheni në raport gjithashtu edhe me pjesëmarrjen përfundimtare, pasi të na vijnë të dhënat e fundit.

Për Tiranën dhe dy-tri vende të tjera do të bëhet numërimi në selinë qendrore dhe do të jemi në lidhje. Pasi ky process të mbroj, i cili besoj se do të zgjasë deri në orët e vona me siguri t’ju bëj edhe njëherë thirrje jo vetëm anëtarëve dhe simpatizantëve të PD, por të gjithë në datën 6, kemi një protestë madhështore për “Shqipërinë si e gjithë Europa”.

QarkuORA 12.00ORA 13.00ORA 15.00Ora 17.00
Shkodër853159523653142
Lezhë850302038505070
Kukës1500285536904230
Dibër1227220032503830
Durrës1380197023803240
Tiranë495973741212714263
Elbasan1243214931473582
Korçë1572262038554585
Berat58897212961468
Fier1904255334454148
Vlorë804187222072801
Gjirokastër1155106312481438
   
              18,035.00                     30,243.00             42,860.0051,797
Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale