Kabineti

Kabineti

Drejtor i Kabinetit

Akil Kraja

Është diplomuar në menaxhim publik nga SciencesPo Paris, Bocconi Milano dhe nga ENA ku është vlerësuar me Magna Cum Laude.

Asistente e Kryetarit

Edlira Hyka

Zonja Hyka është asistente e Kryetarit të PDSH, Prof. Dr. Sali Berisha, në mënyrë të pandërprerë që prej 1991. Diplomuar në Drejtësi.

Asistente e Kryetarit

Valdete Vorpsi

Zonja Vorpsi është asistente e Kryetarit të PDSH, Prof. Dr. Sali Berisha, në mënyrë të pandërprerë që prej 1996. 
Mban titullin Prof. Dr., në degën Biologji, Universiteti Bujqesor i Tiranës, 

Zyra e Shtypit

Drejtori i Komunikimit

Alfred Lela

Ka studiuar për Gazetari, Shkenca Politike dhe Shkenca Komunikimi, ku dhe është doktoruar.

Koordinatore për Media

Silvi Bardhi

Ka përfunduar studimet e larta Bachelor dhe Master Shkencor në degën ‘Gazetari dhe Komunikim’ në Universitetin e Prishtinës, Kosovë.

Koordinatore për Media Sociale

Silvja Gjepali

Ka përfunduar studimet Master Shkencor në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës në degën ‘Teknologji Informacioni dhe Komunikimi’ dhe ‘ Web Marketing’ në Bologna të Italisë.

Zëdhënësja e Partisë

Floriana Garo

Ka përfunduar studimet e larta në degën ‘Marrdhënie Ndërkombëtare’ në City College of New York. Personalitet shumë i njohur në fushën e medias, autore dhe drejtuese e emisioneve televizive.

Zyra e Protokollit

Drejtor i Protokollit

Ledio Nuraj

Koordinatore e Protokollit

Erida Muka

Ka studiuar për Gjuhë Angleze dhe Administrim Publik, ka përfunduar me sukses studimet Master Shkencor për Shkenca Administrative

Asistente e Protokollit

Erida Muka