Suzana Topi: 15 maji do të jetë një ditë feste për të gjithë ne.

I nderuar Kryetari i PD, Prof. Dr. Sali Berisha, të nderuar kandidatë të Opozitës së bashkuar.

Dua ta nis me një falenderim fjalën time për procesin e Primareve. Dua të falenderoj Dr. Berishën për një proces të lirë demokratik, por edhe mbështetësit e tjerë, aleatët tanë opozitarë, aleatin kryesor, Z. Ilir Meta.

Procesi i Primareve, ishte një proces i lirë ku e gjithë anëtarësia, simpatizantët, çdo qytetar votoi me vullnet të lirë dhe demokratik, për të zgjedhur kandidatin e tij të preferuar.

Unë jam e bindur se të gjithë ne së bashku do të punjojmë për t’i kthyer bashkinë qytetarëve, për t’i kthyer vendit një të ardhme më të mirë. Për të kthyer rininë e cila është dyerve të Europës.

Jam e bindur se 15 maji do të jetë një ditë feste për të gjithë ne. Dua të uroj të gjithë kandidatët.

Suksese dhe fitore në zgjedhjet! Faleminderit!

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale