/

Xhaferri: Prej muajsh denonconte platformën patronazhiste Akt1visti, PS denoncon ekspertin e IT, Gent Progni

Partia Socialiste ka kallëzuar në prokurori ekspertin e IT, Gent Progni, i cili prej muajsh denoncon platformën Akt1visti. Progni, i mbështetur nga të rinjtë e FRPD ka dhënë deklaratën e tij në prokurori, ndërkohë që për mediat është shprehur se me këtë kallëzim, Partia Socialiste ka pranuar vërtetësinë e databzës të nxjerrë prej tij. Kryetari i FRPD, Besart Xhaferri u shpreh sot është prova e pare, që çdo qytetari shqiptar të shoh se çfarë reforme në drejtësi kemi. “Paditësi bëhet i paditur më shpejt se çështja që ka paditur të merret në konsideratë. Tregohet ana prioritare që i jepet partisë-shtet dhe të gjitha hallkat e drejtësisë bëhen vegla që të intimidojnë çdo qytetar,” tha Xhaferri.

Ndiq intervistat e fundit
Artikuj të ndërlidhur
Ndiqeni Partinë Demokratike në rrjete sociale